Wij hebben per direct plek voor een:

GZ-psycholoog

Taken

Tot jouw taken behoren onder andere het voeren van intakegesprekken, evaluatie en eindgesprekken, Het opstellen van individuele behandelplannen, het geven van individuele en eventueel groepsbehandeling. Naast het uitvoeren van diagnostiek is het geven van supervisie op zowel diagnostiek als behandeling ook onderdeel van jouw werkzaamheden.

Je zult, samen met de andere GZ-psychologen/psychiaters en klinische psycholoog de rol van regiebehandelaar en zult echt mee gaan bouwen aan het nieuwe team binnen Spoor8 te Bussum.

Functie-eisen

Je bent vanzelfsprekend in het bezit van de juiste diploma’s en je herkent jezelf volledig in onze kernwaarden.

Daarnaast ben je empathisch, vriendelijk, benaderbaar, sta je stevig in je schoenen en heb je een goed gevoel voor humor. Je bent besluitvaardig en je werkt graag intensief samen binnen een klein, maar ervaren team.

Wij bieden jou een fijne werkomgeving en een mooi team waar veel zorg en aandacht is voor elkaar. Met daarnaast een dagelijks verse en goed verzorgde lunch, gelijkgerichte mensen die echt samenwerken.

Arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van je opleiding en ervaring, conform cao ggz.

Heb je interesse in deze leuke afwisselende functie, stuur dan je motivatie en cv naar: jpdamme@spoor8.nl, of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

Solliciteer vandaag nog!

Over Spoor8

Vanaf 2011 helpt Spoor6 mensen met een verslaving die zich niet thuis voelen in de reguliere verslavingszorg en behoefte hebben aan begeleiding op maat in een respectvolle en mooie omgeving. Spoor6 biedt verschillende behandelmogelijkheden; één op één sessies, een intensieve dagbehandeling van twee weken, een open groep van acht weken op onze locatie te Bussum of een klinisch traject van zes weken in Zuid-Afrika. Alle behandelingen worden opgevolgd door een op maat gesneden nazorgtraject.

Missie

Spoor6 diagnosticeert en behandelt mensen met afhankelijkheidsproblematiek en waar mogelijk binnen onze expertise ook co-morbide psychopathologie. Spoor6 is erop gericht optimale zorg te leveren aan haar patiënten, waarbij risico’s worden beheerst en gewerkt wordt aan continue verbetering.

Spoor6 werkt alleen met professioneel gekwalificeerde medewerkers, waarvan er enkele daarnaast ook ervaringsdeskundig zijn.

Visie

Wij streven ernaar dat iedere patiënt zich gezien en gehoord voelt en deskundig en respectvol benaderd wordt door al onze medewerkers.

De kernwaarden van Spoor6 zijn:

  • Respect
  • Persoonlijke en integere aandacht, Authenticiteit
  • Deskundigheid
  • Discretie en
  • Betrouwbaarheid.

We merken dat bij de cliënten van Spoor6 vaak sprake is van comorbiditeit en dat er vanuit onze cliënten behoefte is om hier ook iets mee te doen. Dat is de reden geweest voor ons om Spoor8 op te richten.

Spoor8 diagnosticeert en behandelt mensen met psychische problemen en waar mogelijk binnen onze expertise ook co-morbide psychopathologie. We richten ons met name op angst/paniek, depressie, trauma/PTSS, ADD/ADHD en rouw en verliesverwerking waarbij Spoor8 er op gericht is optimale zorg te leveren aan haar patiënten, waarbij risico’s worden beheerst en gewerkt wordt aan continue verbetering. Spoor8 werkt net als Spoor6 ook alleen met professioneel gekwalificeerde medewerkers.

Spoor8 streeft ernaar een gezonde werkomgeving te bieden, zowel fysiek als mentaal. De organisatie streeft goede arbeidsomstandigheden, een gepaste wijze van leidinggeven, voldoende aandacht voor de individuele werknemer en een prettig sociaal klimaat na. Dit maakt onderdeel uit van een werkomgeving, waar medewerkers met plezier naartoe gaan. Een prettige werksfeer is ontzettend belangrijk voor het werkplezier en de productiviteit van onze mensen.

Spoor8 is klein, sfeervol en dynamisch en zetelt op een sfeervolle, prettige en prachtige werkplek en tevens unieke locatie in ’t Gooi te Bussum (twee mooie villa’s in het groen, op 10 minuten loopafstand van station Naarden-Bussum). De zeer goed en vers verzorgde lunch gebruiken we iedere dag samen met het hele team.