Maak kennis met de mensen van Spoor8

Het is altijd fijn om te weten met wie je te maken krijgt als je bij ons in behandeling komt. Bij ons ben je geen nummer in een kaartenbak, maar een klant waar wij echt naar luisteren. We hebben een hecht en gezellig team van deskundigen die zich samen inzetten om te werken aan jouw herstel. We nodigen je van harte uit om kennis te maken met ons leuke team!

Lisa Klabbers

Psycholoog

Monique Bernouw

Klinisch Psycholoog

Sem Nijhof

Psycholoog

David Kroese

Psycholoog

Caroline Sloos

Psycholoog

Joëlle Visser

Psycholoog

Esther Beljon

Orthopedagoog

Anne den Dulk

Psycholoog

Debora Hovers - Van Dam

Psycholoog en Manager Kwaliteit

Caspar Claessen

Psycholoog

Sheila Eekhout

GZ-Psycholoog

Fraukje van Duin

GZ-Psycholoog

Esmee Laan

Psycholoog en Casemanager

Daniel van den Hoek

Marketing & Communicatie Manager

Jean-Pierre Damme

Bestuurder

Werken bij GGZ instelling Spoor8 in Utrecht of Bussum.

Wil je bij ons komen werken?

Spoor8 is een GGZ instelling en levert mentale zorg op niveau vanuit de vestigingen in Bussum én Utrecht. Ons dynamische bedrijf is gericht op het behandelen van trauma, PTSS, ADHD, ADD, stress, angst en paniek. Om onze wachtlijst zo kort mogelijk te houden zijn wij altijd op zoek naar deskundige psychologen die graag willen werken in een hecht en klein team waarbij de cliënt voorop staat.

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Neem dan vrijblijvend even contact met ons op; we kunnen vast een aantal van je vragen beantwoorden.

Wil je liever meteen stappen zetten? Kijk dan op deze pagina naar onze openstaande vacatures bij Spoor8 GGZ en wie weet staat jouw foto hier straks wel tussen te shinen!