Contact opnemen met Spoor8

Op werkdagen bereikbaar. Nagenoeg geen wachtlijst.

Heb je vragen omtrent je aanmelding, intake of behandeling, dan kun op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur contact met ons kantoor opnemen via: 035-7607480.

info   Direct contact

Let op: ben je een verwijzer en wil je een cliënt aanmelden? Klik dan hier voor het online aanmeldformulier voor verwijzers.

Contact opnemen

Adresgegevens Spoor8 GGZ Mentale zorg op niveau

Spoor8 Utrecht

Nobelstraat 2a
3512 EN UTRECHT
Telefoon: 030-2006948

Spoor8 Bussum

Lindelaan 8a
1405 AJ BUSSUM
Telefoon: 035-7607480

Routebeschrijving

Kom je met de auto naar Bussum?

Je kan bij Spoor8 in Bussum op het privé parkeerterrein gratis parkeren.

Kom je met het openbaar vervoer naar Bussum?

Stap uit op station Naarden-Bussum. Van daaruit is het 8 minuten lopen naar Spoor8.

Kom je met de auto naar Utrecht?

Parkeren in het centrum van Utrecht kan in de parkeergarage van Parking Kruisstraat (kruisstraat 2) of Q-Park La Vie (St. Jacobsstraat 1). Vanaf beide locaties is het ongeveer 10 minuten lopen naar de Nobelstraat 2a.

Kom je met het openbaar vervoer naar Utrecht?

Vanaf het Busstation CS Jaarbeurszijde neem je bus 55 richting Maartensdijk. Bij bushalte Janskerhof stap je uit en is het nog 2 minuten lopen.

Hoe werkt aanmelden?

We streven ernaar om je binnen vijf werkdagen te bellen voor een telefonische screening, nadat we je verwijsbrief hebben ontvangen van de huisarts. Zodoende weten we snel wat precies je hulpvraag is en wat we voor je kunnen betekenen om je te helpen. Indien je bij ons aan het juiste adres bent, plannen we direct een intake voor je in. Je hebt hiervoor alleen een verwijsbrief van de huisarts nodig. Lees hier meer over onze werkwijze.

Direct aanmelden

Wil je jezelf aanmelden om bij ons in behandeling te komen voor psychische klachten?

Dat kan heel snel, je hebt hier alleen een verwijsbrief van je huisarts voor nodig. Soms stuurt de huisarts de verwijsbrief rechtstreeks naar ons toe, soms moet je dat zelf even doen. Bespreek goed met de huisarts wie dit gaat doen.

Let op: Alleen met een verwijsbrief zal de verzekeraar de kosten van de behandeling (grotendeels) vergoeden.

P.S. Mocht je lichte klachten hebben waarvoor de huisarts geen verwijsbrief maakt, dan kun je ook bij ons terecht maar in dat geval moet je de kosten van de behandeling helemaal zelf betalen.

Heb je een vraag, een klacht of een compliment?

We horen graag wat je vindt van de zorg die wij leveren. Stel je vraag of geef jouw tips. Maar ook als je niet tevreden bent of een klacht hebt, dan willen we dit ook graag weten. Samen met jou kijken we dan graag wat we kunnen verbeteren aan onze dienstverlening. Lees verder >

Wacht niet te lang en zet nu de eerste stap

Wil je direct met je hulpvraag aan de slag en je bij ons aanmelden?

Bel dan ons behandelcentrum in Bussum (035-7607480) of onze psychologen in Utrecht (030-2006948).