April 2024 - Deze vacature is momenteel niet beschikbaar.

Basispsycholoog

Over de functie

Wij bieden een functie aan waarbij je actief deel uitmaakt van het intaketeam.

Voor de functie basispsycholoog zoeken wij afgestudeerde (WO) psychologen met liefst één of meerdere jaren relevante ervaring, veerkrachtig zijn en met beide benen op de grond staan.

Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent recht door zee. Je bent bij Spoor8 een wezenlijk onderdeel van het gehele team. Daarom zoeken wij mensen die graag samenwerken en vanuit een maatschappelijk belang gezamenlijk hun doelstelling nastreven. Het welzijn van onze cliënten staat altijd op nummer één; wij trachten immer goede, intensieve en oprechte zorg te leveren op een zeer respectvolle wijze waarbij we denken vanuit mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Dit doen we gezamenlijk als team, een goede sfeer onderling is daarbij net zo essentieel.

In deze functie word je ondersteund door psychiaters, klinisch psychologen, GZ-psychologen en de manager van het intakecentrum (psycholoog). Je wordt in je werkzaamheden gesuperviseerd door GZ-psycholoog/Klinisch psycholoog. Je neemt deel aan de MDO’s, de teamvergaderingen en na verloop van tijd krijg je natuurlijk de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

De zeer goed verzorgde lunch gebruiken we iedere dag samen met het hele team.

Taken

In de functie van psycholoog ben je de spin in het web van het intakecentrum. Je begeleidt het gehele proces rondom de intakes; je zorgt dat alles voorbereid is als de daadwerkelijke intake plaatsvindt en je voert deze ook samen met de regiebehandelaar uit. Vervolgens beslis je samen met de regiebehandelaar welke behandeling het best passend is. Een ander onderdeel van de functie is het zelf bieden van psychologische behandeling. Tevens ben jij de contactpersoon voor de naasten, de partnerklinieken en andere instanties.

Functie-eisen

Je hebt een WO opleiding Psychologie afgerond, afstudeer richting klinische psychologie en bent in het bezit van een LOGO verklaring of BAPD. Je staat stevig in je schoenen en je beschikt over een goed gevoel voor humor. Je bent besluitvaardig. Je durft intensief samen te werken in een nog klein, maar snel groeiend team.

Arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van je opleiding en ervaring, conform cao ggz.

Heb je interesse in deze leuke afwisselende functie, stuur dan je motivatie en cv naar: jpdamme@spoor8.nl, of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

Solliciteer vandaag nog!

Over Spoor8

Spoor8 diagnosticeert en behandelt mensen met psychische problemen en waar mogelijk binnen onze expertise ook co-morbide psychopathologie. Spoor8 richt zich met name op angst/paniek, depressie, trauma/PTSS, ADD/ADHD en rouw en verliesverwerking.

Spoor8 is er op gericht optimale zorg te leveren aan haar patiënten, waarbij risico’s worden beheerst en gewerkt wordt aan continue verbetering. Spoor8 werkt alleen met professioneel gekwalificeerde medewerkers, enkele medewerkers zijn daarnaast (in sommige gevallen) ook ervaringsdeskundige.

Wij streven ernaar dat iedere patiënt zich gezien en gehoord voelt en deskundig en respectvol benaderd wordt door al onze betrokken medewerkers. De kernwaarden die wij hanteren zijn:

  • Respect,
  • Persoonlijke en integere aandacht,
  • Authenticiteit,
  • Deskundigheid en
  • Betrouwbaarheid.

Spoor8 streeft ernaar een gezonde werkomgeving te bieden, zowel fysiek als mentaal. De organisatie streeft goede arbeidsomstandigheden, een gepaste wijze van leidinggeven, voldoende aandacht voor de individuele werknemer en een prettig sociaal klimaat na. Dit maakt onderdeel uit van een werkomgeving, waar medewerkers met plezier naartoe gaan. Een prettige werksfeer is ontzettend belangrijk voor het werkplezier en de productiviteit van mensen.

Spoor8 is klein, sfeervol en dynamisch en zetelt op een sfeervolle, prettige en prachtige werkplek en tevens unieke locatie in ’t Gooi te Bussum (twee mooie villa’s in het groen, op 10 minuten loopafstand van station Naarden-Bussum)